Skoči do osrednje vsebine
  • Reklamacije
  • eKomunala
  • Najdi

BLAGAJNA ZAPRTA!

OBVESTILO UPORABNIKOM STORITEV!

Obveščamo vas, da od 1. JULIJA 2021 na blagajni Komunale Novo mesto ne bo več možno plačevati položnic.
Račune Komunale Novo mesto boste v bodoče lahko plačevali:
- Preko direktne obremenitve SEPA.
- Preko elektronskega bančništva kot PDF račun na elektronski naslov ali kot e-račun v spletno banko.
- Z univerzalnim plačilnim nalogom na bankah in poštah.
- Zahtevek za pripravo soglasja za direktno bremenitev SEPA in prijavo na e-račun najdete na spletni strani www.komunala-nm.si.

 

Z namenom spodbujanja manjše potrošnje papirja ter varovanja okolja želimo uporabnike javnih storitev spodbuditi k prijavi na e-račun ter tako znatno zmanjšati potrošnjo papirja in olajšati upravljanje z računi v gospodinjstvih.

 

Številne prednosti e-računa
E-račun, ki ga uporabniki prejmejo po elektronski pošti ali v spletno banko in nadomešča klasični račun, ponuja hitro, učinkovito in pregledno plačevanje ter prispeva k manjši potrošnji papirja.

 

Enostavna prijava na e-račun
Izpolnjeno in podpisano Vlogo za izdajo e-računa, ki se nahaja na spletni strani Komunale Novo mesto pod zavihkom »obrazci« http://www.komunala-nm.si/Obrazci lahko uporabniki oddate po pošti na Komunala Novo mesto d.o.o., Podbevškova ulica 12, 8000 Novo mesto, jo skenirano posredujete na elektronski naslov info@komunala-nm.si ali jo oddate osebno na recepciji Komunale Novo mesto, Podbevškova ulica 12, Novo mesto.

 

Uporabnikom dostopni, okolju prijazni
Zaposleni v Komunali Novo mesto, d.o.o., skrbimo za nemoteno oskrbo uporabnikov 24 ur na dan, 7 dni na teden, vse dni v letu. Naša prizadevanja niso usmerjena samo v zadovoljstvo uporabnikov, temveč se na različne načine trudimo občane spodbuditi k sprejemanju trajnostno naravnanih odločitev in dejanj, ki pripomorejo k ohranjanju okolja. Ob izkoriščanju ponujane sodobne tehnologije razvijamo in oblikujemo naše storitve v duhu trajnostnega razvoja in čistega okolja.
Tagi:
Oceni članek:
5.0

x
hd film izle