Obvestilo uporabnikom naših storitev

Datum objave: petek, 13. september 2019

Spoštovani.
Dolžnost uporabnika je, da nas o vsaki nastali spremembi, ki vpliva na pravilen obračun komunalnih storitev, obvesti v roku 15 dni po nastali spremembi. Za spremembo nosilca obračuna oziroma plačnika storitev je potrebno podati pisno vlogo za sporočanje sprememb podatkov za obračun ter k vlogi predložiti dokazila (prodajna pogodba, najemna pogodba, sklep o dedovanju…). Za spremembo števila oseb v gospodinjstvu predložite potrdilo o stalnem ali začasnem bivališču, potrdilo o bivanju v domu starostnikov oziroma druga ustrezna potrdila.

Vlogo za sporočanje sprememb podatkov dobite na naši spletni strani www.komunala-nm.si/Obrazci ali osebno na blagajni podjetja. Izpolnjeno vlogo z dokazili lahko oddate pisno, osebno na sedežu podjetja ali po elektronski pošti info@komunala-nm.si.

Istočasno vas obveščamo, da lahko 24 ur in brezplačno preko spletne strani e Komunala https://ebis.komunala-nm.si/Prijava?ReturnUrl=%2f sporočite stanje vodomera, pregledujete prejete račune, odprte obveznosti in izvedena plačila ter zgodovino odčitkov na vodomeru.
Vsebinsko kazalo