SRCU PRIJAZNI TUDI PRI NAS

Komunala Novo mesto je kupila dva defibrilatorja

Datum objave: četrtek, 21. januar 2016

Vabilo na izobraževanje temeljnih postopkov oživljanja in

 uporabe defibrilatorja


Spoštovani,


Vabimo Vas, da se 26. in 27. 01.2016 udeležite predavanja o temeljnih postopkih oživljanja, na katerem vam bomo predstavili tudi iHELP-ov projekt Srcu prijazno podjetje, kateremu je Komunala Novo mesto pristopila kot prva na Dolenjskem. Predavanje, ki ga je omogočil iHELP v sodelovanju s Komunalo Novo mesto, se bo odvijalo v prostorih

 Centralne čistilne naprave na Šmarješki cesti 10,

v torek 26. januarja ob 12h in 15h

ter v prostorih upravne stavbe Komunale Novo mesto na Podbevškovi 12,

v sredo 27. januarja ob 12h in 15h.

Srcu prijazno podjejte je projekt, ki želi povezati zaposlene, podjetja in krajane jih aktivirati v medsebojni pomoči, v primeru nezgod ali nenadnega zastoja srca. V proces medsebojne pomoči pa želi iHELP vključiti tudi prve posredovalce, reševalce in prostovoljne gasilce, zobozdravnike, lekarne, šole, vrtce, domove za starejše, turistične zavode ter, poleg same uprave občine, tudi podjetja, ki so družbeno odgovorna.

Direktor Komunale Novo mesto, Gregor Klemenčič, je vsem svojim zaposlenim omogočil brezplačni iHELP PREMIUM Varnostni paket 300, ki vključuje: SMS alarmiranje, povečanje SOS radija in seminar temeljnih postopkov oživljanja, na katerega vabimo tudi Vas. Direktor Gregor Klemenčič, katerega skrb je dobrobit in varnost svojih zaposlenih, želi povečati vašo splošno varnost in Vam z uporabo aplikacije iHELP omogočiti hitrejše reševanje v primeru kriznih dogodkov, ki bi ogrožala vaša življenja. Defibrilatorja sta na razpolago na lokaciji Centralne čistilne naprave, na Šmarješki cesti in na upravni stavbi Komunale Novo mesto na Podbevškovi ulici.

Na predavanju Vam bomo predstavili:

- delovanje aplikacije iHELP,
- osnove prve pomoči in temeljnih postopkov oživljanja,
- projekt Srcu prijazno podjetje,
- informacije o uporabi, brezplačno nadgrajene, aplikacije iHELP.

Za vse dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko: 07 39 32 450.

Srčno Vabljeni!

Vsebinsko kazalo