Čestitke ob dnevu žena

Datum objave: torek, 08. marec 2016

Danes je dan posvečen vsem nam, ženskam… zato, drage ženske, mame, prijateljice, dame, ljubice, modre ženske, sestre, hčere, tete, babice, tašče… poslovne ženske… gospodinje… vse ve, bodite ponosne, da ste ženske. Danes praznujemo, veselimo se tega da… ne pozabite nase… sprejmite komplimente in namenite tudi sebi kakšne lepe besede… Sprejmite se in se razvajajte, urejajte se, vsak dan, zase… negujte se in si dovolite blesteti v svoji čutnosti in milini, ki nam je naravno dana. Pohvalite se in uživajte v lepotah svoje ženskosti, kajti to, drage ženske je naš privilegij. Brez nas… ni življenja, saj me kreiramo, ustvarjamo temelje družbe, smo zgled… tako doma kot v družbi, zato se učite in znanje skozi svojo modrost delite… saj me vzgajamo, tolažimo, spodbujamo, negujemo, učimo ljubezni in sprejemamo izzive, ki nam jih trosi življenje dan za dnem… pa vendar, vsaj danes, si resnično vzemite čas zase… za tiste, ki jih imate rade in vstopite v Trenutek, ko se boste ustavile in morda preverile, kako dobro se počutite v svoji koži, kako vidite svojo lepoto in kaj vam v biti pomeni lepota ženske… biti lepa… ali ste v svojih očeh lepa? Se morda bojite lepote? Jo prezirate, obsojate in kritizirate? No, ko so Audrey Hepburn prosili, naj da kakšen svoj nasvet za lepoto, je povedala takole…, z besedami, ki so vsekakor lahko Biblija o tem, kaj je v sami esenci, biti lepa ženska…
*za privlačne ustnice govorite Prijazno…
*za lepe oči poiščite to, kar je Dobro v ljudeh…
*za lepo postavo Delite hrano z lačnimi…
*za lepe lase Dovolite otrokom, da enkrat dnevno skozi njih povlečejo svoje prste…
*za lepo držo hodite z Vednostjo, da nikoli niste same….
*Ljudje potrebujemo več kot materialne dobrine: obnavljanje, oživljanje, potrjevanje, presojo.... nikogar Ne zavračajte.
*Pomnite: če boste potrebne pomoči, jo boste našle v vaših dlaneh. Ko odrastete, boste odkrile, da imate dve roki: eno, da Pomagate sebi, drugo pa, da pomagate drugim.
*Lepota ženske ni v obleki, ki jo nosi, v njeni postavi ali pričeski.
*Lepota ženske se opazi v njenih očeh, ker so oči vrata njenega srca. To je kraj, kjer počiva ljubezen.
*Lepota ženske ni v njeni zunanjosti, temveč se prava lepota ženske nahaja v njeni duši. Ta lepota je skrb, ki jo nesebično ponuja, je ljubezen, ki jo izžareva.
*Lepota ženske se povečuje z leti, ki minevajo.
Drage ženske, bodite in ostanite lepe… še več… čudovite ste… Hvala, ker ste. Lep praznik in srečen dan.

(Mychi.si)

Vsebinsko kazalo