Skoči do osrednje vsebine
  • Reklamacije
  • eKomunala
  • Najdi

Smo srcu prijazno podjetje

iHELP zdravstvena kartica

Komunala Novo mesto je imetnica certifikata Srcu prijazno podjetje, ki omogoča večjo osebno varnost doma, v službi ali na poti. Na pridobitev certifikata Srcu prijazno podjetje smo zelo ponosni, saj je še en dokaz več za to, da odgovornost, ki jo čutimo do naših zaposlenih in občanov, jemljemo resno in si želimo še povečati in izboljšati potrebo in sodelovanje po pomoči sočloveku.
S tem namenom smo sprejeli tudi iHELP zdravstveno kartico za večjo osebno varnost in pomoč sočlovek.

iHELP zdravstvena kartica
Predlagamo, da ima vsakdo s skritim zdravstvenim stanjem, redko krvno skupino ali boleznijo, pri sebi iHELP zdravstveno kartico, ki vsebuje osebne podatke in nujne kontakte. Kartica pripomore k izboljšanju nudenja pomoči in zagotavlja preprost, trajen in osnoven način izpolnjevanja zdravstvenih zahtev. Vaša skrita varnost v denarnici.

Na voljo imamo 20.000 iHELP zdravstvenih kartic. Zaradi trenutne situacije jih ne moremo deliti. Takoj ko bo možno bodo na voljo na različnih lokacijah po občinah. V kolikor pa želite imeti iHELP zdravstveno kartico še danes, pa to sporočite na e-naslov sonja.kolenc@komunala-nm.si in se bomo, ob upoštevanju ukrepov, dogovorili za prevzem.

 
Tagi:
Oceni članek:
3.0

x