EasyDNNNews

Pitna voda

Pitna voda

bodite obveščeni

20. februar 2018

Ne spreglejte obvestil o motnjah v oskrbi, vzdrževalnih delih, prekinitvah dobave, prekuhavanju ali prepovedi pitja vode! Namestite si aplikacijo Pitna voda, ki je za vašo mobilno napravo na voljo brezplačno v Google Play oz. Apple App Store.

Aplikacija Pitna voda poleg vpogleda v trenutno stanje sistema omogoča, da vas mobilna naprava opozori o vsaki nastali spremembi v sistemu, tudi takrat, ko je mobilni telefon v stanju pripravljenosti ali ko aplikacija ni prižgana.

Prav tako vam aplikacija pomaga izbrati vodovodni sistem, na katerega ste priključeni, tako da boste prejemali le obvestila povezana z vodovodnim sistemom, v katerem se nahaja vaš priključek. Stanje oskrbe lahko spremljate tudi za več različnih priključkov, recimo za lokacijo vaše zidanice, delovnega mesta, šole ali vrtca vaših otrok ipd.

Glavna prednost uporabe aplikacije je torej, da uporabnikom ni potrebno skrbeti za redno pregledovanje in spremljanje obvestil v medijih, saj to skrb prevzame aplikacij, ki uporabnike samodejno opozori z zvočnim in vizualnim znakom ob vsaki nastali novosti.

Gre za prvo tovrstno rešitev v Sloveniji, ki na sodoben način dopolnjuje obstoječe oblike obveščanja, ki pa še naprej ostajajo v uporabi.

Navodila za uporabo, pomoč pri namestitvi in še več ostalih informacij je na voljo na spletni strani aplikacije: www.vodapp.si.

Število ogledov (1157)

Več povezav

Naslov:
Komunala Novo mesto d.o.o.
Podbevškova ulica 12
8000 Novo mesto


Telefon:
07 3932 450


Podpora za uporabnike


Zadnje novice

Vprašajte nas

Bodite obveščeni

Želite biti obveščeni o aktualnih dogodkih in obvestilih? Naročite se na email obveščanje.

Socialna omrežja