• Reklamacije
  • eKomunala
  • Najdi

Kako in kam z odpadki

RECI(kliram) NARAVI DA 2 marec 2018

RECI(kliram) NARAVI DA

projekt 2017/18

Komunala Novo mesto d.o.o. deluje na območju osmih občin s storitvami gospodarskih javnih služb. Naša naloga je tudi ozaveščati občane o skrbi za okolje. Komunala Novo mesto v sodelovanju z Majo Kokol v šolskem letu 2017/18 izvaja projekt RECI(kliram) NARAVI DA. K sodelovanju vabimo vse občane. Sodelujete le tako, da odpadne surovine ločujete in odlagate v  namenske zabojnike. Reciklirajte!

Navodila za ločevanje odpadkov 6 februar 2018

Navodila za ločevanje odpadkov

Kam odlagam odpadke?
RECI (kliram) NARAVI DA 24 januar 2018

RECI (kliram) NARAVI DA

Prihaja spomladanski del :) hrček Cofko se prebuja :)

Projekt smo razdelili na jesenski in spomladanski del. V jesenskem delu je sodelovalo 24 šol in vrtcev. V spomladanski del pa bo vključenih 27 šol in vrtcev. Eno predstavo o ločevanju odpadkov bomo podarili bolnišničnemu oddelku Palček.

RECI (kliram) NARAVI DA 6 oktober 2017

RECI (kliram) NARAVI DA

Ločevanje odpadkov na kraju nastanka, je dolžnost vsakega posameznika!

Danes otroci dobro vedo, da je kopičenje odpadkov izreden okoljski problem in da se odpadki preslabo izkoriščajo kot sekundarna surovina za proizvodnjo novih izdelkov. RECI NARAVI DA TUDI TI in RECIKLIRAJ! HVALA!
Oktobra zbiramo nevarne odpadke 25 september 2017

Oktobra zbiramo nevarne odpadke

od 2. do 6. oktobra.

Obveščamo občane občin Novo mesto, Šentjernej, Škocjan, Mirna Peč, Dolenjske Toplice, Straža, Šmarješke Toplice in Žužemberk, da bomo od ponedeljka, 2. do petka, 6. oktobra zbirali nevarne odpadke iz gospodinjstev.

Prvi45678910111213Zadnje