• Reklamacije
  • eKomunala
  • Najdi

Kako in kam z odpadki

NI NAM VSEENO, VSE NAJ BO (SPET) ZELENO 24 september 2018

NI NAM VSEENO, VSE NAJ BO (SPET) ZELENO

PRIROČNIK ZA OTROKE

Otroci so bolj pozorni na tukaj in zdaj. V delovnem zvezku Ni nam vseeno, vse naj bo (spet) zeleno jim lahko skozi zabavne kvize, pobarvanke in druge miselne igre pokažemo, kako lahko z majhnimi dejanji tudi sami prispevajo za lepši jutri.

V oktobru zbiramo nevarne odpadke 20 september 2018

V oktobru zbiramo nevarne odpadke

Obveščamo občane občin Novo mesto, Šentjernej, Škocjan, Mirna Peč, Dolenjske Toplice, Straža, Šmarješke Toplice in Žužemberk, da bomo od ponedeljka, 1. do petka, 5. oktobra zbirali nevarne odpadke iz gospodinjstev.
Očistimo Slovenijo 2018 – Novo mesto - HVALA 17 september 2018

Očistimo Slovenijo 2018 – Novo mesto - HVALA

Hvala Novo mesto!

HVALA Novo mesto! Vse zahvale in pohvale gredo vrtičkarjem (Vrtec Ciciban Novo mesto), osnovnošolcem (OŠ Grm, OŠ Drska) in učiteljem, srednješolcem (Gimnazija Novo mesto, Srednja Ekonomska šola, Srednja šola za gostinstvo in turizem, GRM Novo mesto - center biotehnike in turizma) in profesorjem, hišnikom, Slovenski vojski, predsednikom krajevnih skupnosti in krajanom (KS Žabja vas, KS Drska, KS Regrča Vas, KS Uršna sela, KS Birčna Vas, KS Stopiče, KS Bršljin, KS Majde Šilc, KS Podgrad, KS Otočec, KS Mali Slatnik), društvu Bober, klubu za podvodne aktivnosti Novo mesto ter seveda vsem prostovoljcem kateri so samoiniciativno pristopili k akciji.

Očistimo Slovenijo 2018 13 september 2018

Očistimo Slovenijo 2018

Nekatere aktivnosti že znane!

15. septembra 2018 bo tretjič (in zadnjič) v zgodovini Slovenije organizirana nacionalna prostovoljska čistilna akcija.
Akcija Očistimo Slovenijo 2018 bo letos tako predvsem svež in čist začetek za vedno čisto Slovenijo, ki jo bomo dosegli z zmanjševanjem, ločenim zbiranjem in ponovno uporabo odpadkov. Vsa društva, šole, vrtce, krajevne skupnosti, …. prosimo, da se na akcijo »Očistimo Slovenijo 2018« odzovete v čim večjem številu, da bomo s skupnimi močmi dokazali, da nam je mar.

Hvala, ker verjamete, da je svet lahko čistejši, lepši, boljši!

Že imaš načrte za ta vikend? 13 september 2018

Že imaš načrte za ta vikend?

Pridruži se popisu blagovnih znamk!

Kakšni so tvoji načrti za ta vikend? Jaz in še stotine drugih bomo čistili Slovenijo in popisovali smeti. Bodi zraven! Dogajalo se bo praktično po celi državi – solidarnost, pogum in moč ljudi. Ali si lahko zamisliš boljši način, kako preživeti svoj vikend?
Letos čistimo pod sloganom »še zadnjič«, ampak to na žalost ne pomeni konec smeti v naravi, se strinjaš? :( Kdo bo čistil kasneje? Mi pravimo, naj čistijo tisti, ki so odgovorni! Blagovne znamke, ki proizvajajo plastiko, naj zanjo poskrbijo tudi po njeni uporabi.

Prvi234567891011Zadnje
porno