• Reklamacije
  • eKomunala
  • Najdi

Kako in kam z odpadki

Delovni čas 3 januar 2021

Delovni čas

ZBIRNO RECIKLAŽNI CENTER Novo mesto

Spoštovani občani. Obveščamo vas, da bo med božično-novoletnimi prazniki ZBIRNO RECIKLAŽNI CENTER na Podbevškovi ulici v četrtek, 24.12. in četrtek, 31.12. 2020 odprt od 8. do 15. ure.

Papir za dober namen 10 december 2020

Papir za dober namen

S starim papirjem do sredstev za socialno šibke družine

Projektu se lahko pridružite vse do 18. decembra 2020 z oddajo papirja v zabojnik, ki je postavljen med Športno dvorano Marof in Osnovno šolo Center. Star papir, za katerega želite, da bi pripomogel k izboljšanju razmer v socialno šibkih družinah, lahko oddate v zabojnik na parkirišču med Športno dvorano Marof in OŠ Center.

Očistimo svet 2020 9 september 2020

Očistimo svet 2020

Očistimo Slovenijo za vedno!

Vabimo vse posameznike in organizacije, da se 19. septembra pridružite milijonom ljudi po svetu v akciji World Cleanup Day in se samoiniciativno odpravite v naravo.
Odpravite se z vrečko na sprehod in poberite odpadke ter nam pomagajte pri osveževanju Registra divjih odlagališč in vnesite nove podatke (register.ocistimo.si).
Pri pobiranju odpadkov ne pozabite na popis blagovnih znamk! Le tako bomo lahko s skupnimi močni pritisnili na proizvajalce in poskrbeli, da v bodoče čistilne akcije res ne bodo več potrebne.

»Komunala Novo mesto – Za mojo lepo dolino« 7 julij 2020

»Komunala Novo mesto – Za mojo lepo dolino«

pogovorna oddaja

Oglejte si pogovorno oddajo z našim direktorjem Gregorjem Klemenčičem, v programu TV Vaš kanal.

Posodice za odpadno jedilno olje! 6 julij 2020

Posodice za odpadno jedilno olje!

MO Novo mesto

Občane MO Novo mesto obveščamo, da, v kolikor niste prejeli posodice za zbiranje odpadnega jedilnega olja, jo lahko prevzamete na Komunali Novo mesto vsak dan od 7:00 do 14:00.

12345678910Zadnje