• Reklamacije
  • eKomunala
  • Najdi

Kako in kam z odpadki

RECI (kliram) NARAVI DA 24 januar 2018

RECI (kliram) NARAVI DA

Prihaja spomladanski del :) hrček Cofko se prebuja :)

Projekt smo razdelili na jesenski in spomladanski del. V jesenskem delu je sodelovalo 24 šol in vrtcev. V spomladanski del pa bo vključenih 27 šol in vrtcev. Eno predstavo o ločevanju odpadkov bomo podarili bolnišničnemu oddelku Palček.

RECI (kliram) NARAVI DA 6 oktober 2017

RECI (kliram) NARAVI DA

Ločevanje odpadkov na kraju nastanka, je dolžnost vsakega posameznika!

Danes otroci dobro vedo, da je kopičenje odpadkov izreden okoljski problem in da se odpadki preslabo izkoriščajo kot sekundarna surovina za proizvodnjo novih izdelkov. RECI NARAVI DA TUDI TI in RECIKLIRAJ! HVALA!
Oktobra zbiramo nevarne odpadke 25 september 2017

Oktobra zbiramo nevarne odpadke

od 2. do 6. oktobra.

Obveščamo občane občin Novo mesto, Šentjernej, Škocjan, Mirna Peč, Dolenjske Toplice, Straža, Šmarješke Toplice in Žužemberk, da bomo od ponedeljka, 2. do petka, 6. oktobra zbirali nevarne odpadke iz gospodinjstev.

Zbiranje in odvoz nevarnih odpadkov 19 september 2016

Zbiranje in odvoz nevarnih odpadkov

OKTOBER

Komunala Novo mesto d.o.o., obvešča prebivalce občin Novo mesto, Šentjernej, Škocjan, Mirna Peč, Dolenjske Toplice, Žužemberk, Straža in Šmarješke Toplice, o poteku akcije zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev.

Terminski plan zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev v OKTOBRU 2016 ... več ...
Tekstil 10 april 2014

Tekstil

Tekstilni izdelki so trenutno najhitreje rastoči odpadki v EU (5-10 % vpliva na okolje prihaja iz tekstilne industrije) in se bodo po napovedih še povečevali.Neuporabne obleke in ostale tekstilne izdelke oddamo v zbirnem centru.

Prvi15161718192021222324Zadnje