• Reklamacije
  • eKomunala
  • Najdi

Kako in kam z odpadki

NI NAM VSEENO, VSE NAJ BO (SPET) ZELENO 23 februar 2021

NI NAM VSEENO, VSE NAJ BO (SPET) ZELENO

PRIROČNIK ZA OTROKE

Otroci so bolj pozorni na tukaj in zdaj. V delovnem zvezku Ni nam vseeno, vse naj bo (spet) zeleno jim lahko skozi zabavne kvize, pobarvanke in druge miselne igre pokažemo, kako lahko z majhnimi dejanji tudi sami prispevajo za lepši jutri.

Kako odlagamo biološke odpadke? 23 februar 2021

Kako odlagamo biološke odpadke?

Biološke odpadke odlagamo izključno v zabojnik za biološke odpadke. Paziti moramo, da jih nikoli ne odložimo v navadni plastični vrečki. Uporabimo vrečke iz biološko razgradljivih materialov. Odpadke lahko odložimo tudi zavite v časopisni papir ali v papirnati vrečki.

Popravek razpisa PREVZEM IN OBDELAVA ODPADNE EMBALAŽE - 1. popravek 22 februar 2021

Popravek razpisa PREVZEM IN OBDELAVA ODPADNE EMBALAŽE - 1. popravek

Oznaka na portalu javnih naročil: JN000498/2021-K01

Na Portalu javnih naročil je bil objavljen 1. popravek razpisa PREVZEM IN OBDELAVA ODPADNE EMBALAŽE.
OBJAVA PROSTEGA  DELOVNEGA MESTA 14 februar 2021

OBJAVA PROSTEGA DELOVNEGA MESTA

Komunalni delavec, 2 zaposlitvi

Komunala Novo mesto d.o.o., Podbevškova ulica 12, 8000 Novo mesto, ki jo zastopa v. d. direktorja, mag. Janez Bauer, MBA, objavlja prosto delovno mesto, za določen čas, s polnim delovnim časom:
• Komunalni delavec, 2 zaposlitvi.
Delovno mesto Komunalni delavec je z dnem, 15. 2. 2021, objavljeno tudi v prostorih Zavoda RS za zaposlovanje in na njihovih spletnih straneh. Rok za prijavo je 10 dni in začne teči naslednji dan po objavi.

Kam z jedilnem oljem po peki krofov? 11 februar 2021

Kam z jedilnem oljem po peki krofov?

Krofi so sladka razvada, s katero se najbolj spogledujemo v pustnem času. Se tudi vi sprašujete, kam z odpadnim jedilnim oljem, ki nastane po peki krofov, flancatov in mišk? Za zbiranje odpadnega jedilnega olja lahko uporabljate namenske posode. Kot alternativo lahko odpadno jedilno olje zbirate v plastenkah ali katerikoli drugi embalaži, ki se zapre. Olje najprej ohladite, ga precedite in ga brez usedlin zlijte v namensko posodo, plastenko ali v steklen kozarec in ga dobro zaprite. Ko boste posodo z jedilnim oljem napolnili, odpadno jedilno olje oddajte najbližji ulični zbiralnik ali v zbirni center.

12345678910Zadnje