• Reklamacije
  • eKomunala
  • Najdi

Kako in kam z odpadki

Jedilno olje - odpadek 10 maj 2021

Jedilno olje - odpadek

Kje se nahajajo zbiralniki za odpadno jedilno olje?

Kje se nahajajo rumeni zbiralniki za odpadno jedilno olje si poglejte v priloženem letaku ali na spletni strani https://ojo.si/ojo/.

10 maj 2021

Jedilno olje - odpadek

Kje se nahaja zbiralnik za odpadno jedilno olje?

Z 1 litrom neustrezno zavrženega odpadnega jedilnega olja lahko onesnažimo tudi do 1.000 litrov vode. Maščobe in olja povzročajo dodatne stroške čiščenja kanalizacije in otežujejo delovanje čistilnih naprav. Kje se nahajajo rumeni zbiralniki za odpadno jedilno olje si poglejte v priloženem letaku ali na spletni strani https://ojo.si/ojo/.

PLOGGING – pobiranje smeti med tekom ali sprehodom 14 april 2021

PLOGGING – pobiranje smeti med tekom ali sprehodom

Vabimo Vas, da se nam pridružite v boju z odpadki v naravi

Epidemija je od nas zahtevala, da poskrbimo za naše telesno in duševno zdravje. Večina nas se je zato odpravila v naravo. Res da, eni bolj, drugi manj spoštljivo. Naprošamo vas, da se angažiramo kot posamezniki – ko gremo na sprehod ali tek, (naredimo nekaj dobrega za svoje telo, za naravo in za skupnost) s seboj vzamemo vrečko in rokavico in mimogrede poberemo smeti ob poti.

Odpadno jedilno olje 9 april 2021

Odpadno jedilno olje

Brošura za občane

Naj krožno gospodarjenje z odpadki postane naš način življenja! Že dolgo skrbimo za zdravo okolje, svoje zdravje in kvaliteto življenja, sejemo in sadimo. Naj vam priložena brošura služi kot osnova pri pravilnem rokovanju z odpadnim jedilnim oljem.

Informator o odpadkih! 7 april 2021

Informator o odpadkih!

Kam kaj sodi?

Zavest posameznika o varstvu narave se začne oblikovati že v otroštvu, v družinskem okolju in kasneje med vrstniki v vrtcu in šoli. Le na tak način vzgojimo odgovorne člane družbe z razvito okoljsko etiko in čutom za okolje.

12345678910Zadnje