Skoči do osrednje vsebine
  • Reklamacije
  • eKomunala
  • Najdi

Očistimo svet 2020

Očistimo Slovenijo za vedno!

Vabimo vse posameznike in organizacije, da se 19. septembra pridružite milijonom ljudi po svetu v akciji World Cleanup Day in se samoiniciativno odpravite v naravo.
Odpravite se z vrečko na sprehod in poberite odpadke ter nam pomagajte pri osveževanju Registra divjih odlagališč in vnesite nove podatke (register.ocistimo.si).
Pri pobiranju odpadkov ne pozabite na popis blagovnih znamk! Le tako bomo lahko s skupnimi močni pritisnili na proizvajalce in poskrbeli, da v bodoče čistilne akcije res ne bodo več potrebne.

Ekologi brez meja delujejo po načelu Očistimo Slovenijo za vedno!

Letos smo po naših občinah že izvedli spomladansko čistilno akcijo. Seveda smo v podporo tudi jesenski akciji. Udeležence akcije naj le spomnimo, da vse ločeno zbrane odpadke pravilno zberejo (ločiti vsaj na osnovne frakcije: embalaža, steklo, nevarni odpadki, kosovni odpadki, mešani odpadki) in odložijo na zbirnih mestih v zabojnik ali pustijo vreče z ločeno zbranimi odpadki poleg zabojnika, če je le ta poln. V primeru, da je odpadkov več in so zbrani na odmaknjeni lokaciji, pa nam le-to sporočite. Tako bomo lažje poskrbeli za odvoz ločeno zbranih odpadkov in surovin. Na Komunali Novo mesto lahko, v kolikor še niste, na prevzemnem prostoru po predhodni najavi, prevzamete vreče za odpadke in rokavice. Hvala vsem za odziv in hvala, ker vam je mar.

 
Tagi:
Oceni članek:
Neocenjeno

x
hd film izle